29.01.12

Sunday talks

Jaký jste měli víkend?
Můj byl fajn, včera jsem byla na zkoušce (v sobotu, nojono) a ta byla úspěšná, tak jsem ji šla trochu oslavit do Mama Coffee na jejich nejlepší kávu a lasagne a pak jsme šly s mou drahou Rádě do Uměleckoprůmyslového muzea na výstavu Pražské módní salony 1900-1948. Ta se mi líbila, spousta krásných šatů, opravdu jsme ocenily dokonalé zpracování, některé výšivky a krajky vypadaly fakt náročně! A pár z těch šatů bychom si klidně oblékly ještě dnes. Viděli jste tu výstavu?
Jinak ta zkouška ze sociologie v pondělí dopadla výborně, tak díky za podporu! První jednička letos v SISU :D.
Protože jsem zvyklá učit se různě po kavárnách (i doma samozřejmě, ale sedět celý den za stolem v pokoji/v kuchyni mě fakt nebaví) snažím se chodit i do nových, tentokrát jsem byla poprvé ve Friends coffee house v Palackého ulici v Praze. Znáte to tam? Poslal mě tam kamarád, že tam mají dobrou kávu a hezké prostředí a můžu to potvrdit. Tento týden mám další tři zkoušky, takže tam na mě budete moct natrefit :).
Dnes jsem si taky byla dát vyvolat fotky z Action sampleru, ale mám dojem, že z nich nebude vůbec nic, protože jsem do něj dala špatný film! :D Next time...

Fotka od Rádě, sobotní odpoledne v Mama Coffee, v pozadí Katie..:))

27.01.12

Today

Učím se. Běhám po městě. Fotím. Na film. Učím se. Nedělám nic. Jím. Slavím novou práci mé drahé kamarádky. Učím se. Dělám ateliér z Rádě pokoje. A tak pořád dokola.


šaty Vero Moda (via asos.com), náramek od Rádě, prsten Kappahl, náhrdelník asos

16.01.12

Christmas present

Asi nejmilejší dárek, co jsem tyto Vánoce dostala. Je to malý křišťál na stříbrném řetízku, od mámy. Nosím ho  nonstop, je variabilní a hodí se skoro ke všemu :). Pořád si ale zvykám, protože u mě není obvyklé mít něco na krku. Jaký byl váš nejmilejší vánoční dárek? A nemyslím jen letos :).


15.01.12

Sunday talks

Jsem doma v Rožnově a mám se tu skvěle :). Byla jsem navštívit známé, které jsem neviděla už skoro dva roky, což je neuvěřitelné, protože jsme se jinak navštěvovali co dva týdny (pořád se to děje, ale už beze mě no, to je tak, když se odstěhujete...). Byla jsem fakt ráda, že tam můžu být, zjistit všechny novinky a vyzkoušet všechna vína, co tam ten večer byla! :D

Taky mě ráno pěkně bolela hlava, ale to spravilo latté v kavárně s Martinem. Koho to kdy napadlo scházet se v sobotu v 10 ráno? :) Martin bude již brzy pořádat v Ostravě výstavu, dám vám o tom určitě vědět, kdo bydlí blízko by to neměl prošvihnout. Já tam snad taky budu.

V úterý jsem se rozhodla trochu podpořit své novoroční předsevzetí (více cvičit :) a koupila jsem si švihadlo, které počítá počet přeskoků a přibližně spálené kalorie. Švihadlo mě vždycky hodně bavilo, mám doma takové obyčejné, koupené ještě v hračkářství a tímhle jsem to posunula na trochu vyšší level. Doufám, že mě to jen tak nepřestane bavit. Koupila jsem ho v Tchibu.Dá se na něm taky nastavit časování, že chcete třeba skákat 10 minut a pak si dát přestávku, to ale nevyužívám, protože skáču na sestavu písniček a pauzy tam mám jinak :).

Poslední věc, co mě tak nějak zaujala je nová ELLE, která mi došla ve čtvrtek. Na obálce je napsáno - dárek ELLE taštička. Žádná mi nepřišla. Vám jo? Říkám si, že je to asi jedno, protože ty dárky v časopisech jsou většinou škaredé a vyhazuju je, ale co když tahle byla zrovna hezká? :D Hm? First world problems, já vím...:)

Tady mělo být video, ale protože jsem díky youtube musela už 3x restartovat bratrův počítač (co s tím zase má? :), tak krásný song bude příště! A pokud si chcete pustit něco super, tak tady

08.01.12

Sunday talks

Tento týden mi přišel Lomo action sampler, který jsem si objednala na Polaroid Love. Trochu jsem podlehla trendu fotit více na film než na digitál :) Každopádně zase bude chvíli trvat než vyfotím film, snad už ne ale půl roku jak předtím! Máte nějaký Lomo fotoaparát? Jaký? Ještě se mi moc líbí fisheye, uvažuju o pořízení :).

Pořád mám rozečtenou knihu Život od Keitha Richardse, jsem do toho úplně ponořená, škoda že nestíhám přečíst více stran denně. Taky jsem k Vánocům dostala životopis Patti Smith, na ten se extra těším! Čtete teď nějakou zajímavou knihu? Budu vděčná za všechny tipy :).



03.01.12

Memories

V srpnu jsem si koupila jednorázový foťák, že s ním vyfotím náš výlet do Berlína. Focení se ale protáhlo a film jsem dofotila až na konci prosince. Dnes jsem si šla pro hotové fotky a jsem docela nadšená! Hodně se jich vyvedlo a hlavně jsem po dlouhé době zažila takové to překvapení, co že mi z filmu vůbec vyjde! Rozhodla jsem se z toho udělat takové malé shrnutí druhé poloviny roku 2011.. 


srpen, kavárna Oukydouky
srpen, Berlín



srpen, rozkvetlý Jiřák
září, Mallorca 

říjen, afterparty po Hurts
listopad, koncert Tata Bojs
prosinec, Liberec