27.11.12

Otevíráme Vaše skříně - Katie na CCF


Včera se na mé oblíbené módní stránce Check Czech Fashion objevila další část seriálu Otevíráme Vaše skříně a to se mnou!
Fotili jsme to v říjnu, zrovna ten den, kdy venku sněžilo, tak jsme si dali dobrý čajík a já na sebe navlíkla polovinu svého šatníku :).


Byla to sranda, ale taky dost vyčerpávající sranda :). Fotografka Bárb ale byla důsledná, takže jsme musely vyfotit vše, co jsme si vymyslely.

Článek najdete TADY.


Právě včera jsem se dala do menší čistky šatníku a to, co už nenosím nebo nosím minimálně jsem dala na svůj účet na votočvohoz. Takže kdo by chtěl, ať se koukne SEM.

zdroj fotek CCF


11.11.12

Sunday talks

Tento čtvrtek jsem viděla tak krásný film, že se o něm musím zmínit. Le Magasin des suicides. Obchod pro sebevrahy. Francouzský animovaný film, který jsem docela náhodně objevila v programu kina Světozor. Překvapení večera - byla to premiéra a film byl skvělý. O městě, kde se každých 40 minut někdo pokusí o sebevraždu, ve kterém najdete roztomilý obchod s pomůckami právě pro sebevrahy. Depresivní, morbidní, ale i optimistický a dojemný :).




Tento týden se také konal festival mladého umění Český tučňák. Byla jsem tam se Sindy  ve středu a v sobotu. Stihly jsme vidět 3 soutěžní filmy, několik koncertů, výstavu a módní přehlídku. Zodpovědně jsme hlasovaly a celý festival si užily! Viz foto, na kterém se tvářím jako vrah! :)
Taky tam byla možnost vytvořit si tričko s vlastním motivem :)).

Pokud ještě nemáte plán na 13. listopadu, tak přijďte do Sasazu na finále! Událost zde (a taky v mém kalendáři po pravé straně ;). Uvidíme se tam?