19.07.12

Luhačovice

Přesně před týdnem jsme si zajely s maminkou na výlet do Luhačovic. Zašly jsme na kafe, oběd, mojito (představte si, že nám nikde neudělali mojito v 11 ráno! Chápete to? Uspěly jsme až v 13 hodin :D), prošly se po kolonádě. Taky jsme ochutnaly nové druhy oplatků (malinové jsou super) a já si natočila kelímek Vincentky, čehož jsem následně litovala, je fakt hnusná :).
Měla jsem sebou svůj milovaný Fuji foťák a dnes už mám vyvolané fotky, tak je můžu ukázat. Na fotkách se mnou můžete vidět i cizí lidi, nebo kus prstu (mamka fotí :), ale i tak se mi líbí!

Kus prstu, značka, auto, ale taky já s božím oplatkem! A v novém extraextra obřím Beatles tričku z Pull and Bear.
U pramenu Vincentky, ještě předtím než jsem se napila...
 Jurkovičův dům.
Tyhle značky byly všude!  Zato značka, že by se nemělo běhat po fontáně tam nebyla a stejně se ke mě ten policista hned hrnul...:D

07.07.12

What is in my bag

Mám moc ráda příspěvky a videa typu "co nosím v kabelce" a tak mě napadlo jeden taky stvořit. Je možné, že se tu už v minulosti objevil, ale za tu dobu se změnily snad všechny položky, co sebou nosím :).
Pokud jste někdy na svém blogu nebo youtube takový příspěvek už vytvořili, napište mi do komentářů odkaz, ráda se podívám a inspiruju.


Téměř vždy sebou tahám knihu, kterou zrovna čtu. Co kdyby se naskytla chvilka? Čtu v tramvaji, metru, v kavárně, všude. Teď je to zrovna životopis Davea Grohla, chci to stihnout dočíst před koncertem Foo Fighters!
Musím mít u sebe taky krém na ruce (Oriflame), balzám na rty (Oriflame), rtěnku (MAC), antibakteriální gel (Marks and Spencer), diář (Moleskine), kterému můj kolega říká BIBLE, sluchátka Wesc (střídám je s peckami od Koss, když chci být míň nápadná :), peněženka (Mango). Pokaždé sebou nosím fotoaparát, někdy až tři, tenhle je můj starší digitál od Samsung, dále žvýkačky, mobil, klíče (od bytu a od kola) a něco na psaní.
+ hromadu dalších zbytečností, které se střídají, svačiny, učebnice, kapesníky apod.

Přeju vám krásný zbytek prodlouženého víkendu, užijte si pěkné počasí!