29.03.12

Puntíky

Jsem odjakživa odpůrce puntíků. Nikdy se mi nelíbily, ale něco se ve mně zlomilo, kdy jsem v second handu objevila tyhlety "babičkovské" šatičky. Úplně nové s cedulkou! Za 110 Kč! Když jsem je zkoušela, ještě jsem si nebyla jistá, ale stejně se mnou šly domů. A teď jsem moc ráda! Mají skvělou sukni a lehce nafouklé rukávy, které jdou vyhrnout, takže vypadají přesně dle mého gusta.

Fotila Rádě a o veselí se postaral kolemjdoucí muž :). Brýle a náhrdelník mám z asosu a neviditelné baleríny z H&M.




25.03.12

Sunday talks

V pátek jsem díky Černé Mooře zjistila, že jsou v Palladiu slevy a i když jsem tam nechtěla jít, tak jsem se rozhodla, že si zajdu aspoň do knihkupectví koupit knížku, kterou jsem už dýl chtěla :). Sleva 20% na knihy je fakt skvělá, protože mě tohleto čtení jde hodně do peněz. A i proto jsem se rozhodla, že až přečtu vše co mám teď doma, tak obnovím průkazku do knihovny a budu si knížky zase půjčovat. Na budování knihovny mám času dost, ne? :D
Kdyby vás to zajímalo, tak jsem si pořídila životopis Paul McCartney - Jeden život. Na biografie jsem zatížená, miluju číst příběhy a osudy různých lidí, i když v posledních letech jsem se dost zasekla u hudebníků a různých umělců. V poslední době jsem četla třeba autobiografii Keitha Richardse (DOPORUČUJU, mám ji i jako audioknihu, kterou namluvil Johny Depp), knihu o Johnovi Lennonovi napsanou jeho první ženou Cynthií nebo třeba už asi potřetí jsem četla knihu od Ultra Violet - Má léta s Andy Warholem.
Na druhou stranu, knihy jako jsou třeba teď strašně trendy Hunger games mě docela míjí. Možná si to přečtu, abych věděla, co na tom ostatní mají, ale rozhodně to není něco, po čem bych sáhla v knihkupectví jako první.

Jak jste na tom se čtením vy? Čtete? Jestli ano, tak co? 


Včera byl opravdu nádherný den, ráno jsme se sešly s Rádě na Náplavce a daly si snídani na farmářském trhu (mají tam fakt velký výběr, ale na můj vkus tam bylo až moc lidí), potom jsme si sedly k Vltavě, posnídaly, Valentýnka (pes) se vykoupala a bylo nám hej! Později jsme prošly půl Prahy, sháněly jsme boty, knížku, potkaly jsme Karla Gotta (ale já ho neviděla, protože... nevím proč, nevím kam čumím, když vedle mě stojí Karel Gott :D) a u toho jsme pily Beaujolais :D.
Později jsem si ještě šla na Floru vyvolat pár fotek z poslední doby, ale ten stroj na tisk zrovna nefungoval. Abych z toho nebyla smutná, tak jsem si zašla do MAC koupit rtěnku :D. Tentokrát tam byla moc milá slečna, vyzkoušela jsem si asi tři, co se mi líbily nejvíc a nakonec jsem si domů odnesla luster rtěnku v odstínu Politely pink, je to krásná barva, tak akorát na jaro/léto.

Vlastníte nějakou MAC rtěnku? Jakou? Mám takový dojem, že potřebuju ještě další :).


Na závěr pár fotek od Vltavy. Celý outfit vám ukážu v následujících dnech, tyhle babičkovské šaty jsem si zamilovala!



23.03.12

Weekend

Konečně! Užijte si ho pořádně! A vidíme se v neděli u Sunday talks! :)

foceno v pondělí v parku v Rožnově pod Radhoštěm, vyfotila Háňa
brýle Reserved, bunda Forever 21, tričko Amplified 

16.03.12

FISHEYE

Minulou neděli měla Rádě půjčený fisheye objektiv, tak jsme s ním musely hned udělat pár fotek. Jak se vám tento efekt líbí?

Btw. S kým se dnes potkám na Holešovickém fashion marketu? A s kým se dnes potkám na koncertu Republic of Two v Jazzdocku? :) Nabitý den, mezitím jdu ještě na 4 hodiny do školy, snad vše stihnu!

p.s. Pokud se dnes nebo zítra chystáte do OC Chodov, tak v Douglasu u stánku Bobbi Brown budete mít možnost vidět světoznámého vizážistu Eduarda Ferreiru! (Dnes 15-18 h, sobota 14-18 h :).