09.12.13

YOUTUBE SERIES: sorted food

V srpnu jsem slavnostně začala s novou rubrikou YOUTUBE SERIES a trochu s ostudou přicházím s dalším dílem teprve teď. Vynahradím to snad obsahem, dnes totiž chci představit můj nejoblíbenější kanál o VAŘENÍ - Sorted food

Jsou to sympatičtí mladí muži z Británie (přízvuk!) a vaří samé dobroty!Většinou jsou to jednoduché recepty, které mají vtip a dokáže je uvařit/upéct/atd každý. 

Moc mě baví i jejich Fridge cam, kdy jednou týdně mluví o tom, co všechno stihli vytvořit za týden uplynulý a mihne se tam i nějaký nový recept. Dostali se tak daleko, že s nimi začal spolupracovat i slavný Jamie Oliver. Občas se na jejich chanellu objeví i různé youtube hvězdičky (kvůli sledovanosti jistě, ale jsou tak milí, že by jejich pozvání nikdo odmítnout prostě nemohl :).

Na jejich stránkách najdete všechny recepty, které kdy vytvořili. Dokonce vydali už i kuchařku, která by mě opravdu zajímala, ale raději se zatím koukám na videa a přemýšlím, co z toho uvařit dřív. Inspiraci najdete i na instagramu

How to make Cronuts - mix mezi croissantem a koblížkem.


Mé oblíbené video od nich. Není to přímo recept, ale jsou to jednoduché triky, jak učinit váš život v kuchyni jednodušším, natočeno typickým stylem Sorted food.



Chicken pad thai



Máte nějaké oblíbené FOOD videa na youtube?

0 komentářů: