06.06.21

SUNDAY TALKS VII.

Z podcastů se mi líbil rozhovor progresivního starosty Trojanovic Jiřího Novotného s Lucií Výbornou. Trojanovice jsou nadeleko mého rodného města a je to tam fakt krásné. Zvonička a restaurace Rekovice jsou krásná místa k návštěvě. (fotky jsou z února 2019)



Kniha Soběstačný od Zuzany Dostálové. Tato kniha z roku 2020 se ke mně dostala až nyní. Anotaci si můžete přečíst zde. Bylo to dost smutné čtení o Štěpánovi, kterému je na začátku příběhu 11 let, rozvedou se mu rodiče, táta se "zblázní" a stane se z něj hipster, zatímco máma je sama a on se bojí, že by se jí mohlo něco stát... přečteno za tři večery na balkóně.

Tenhle článek na Heroine mě zvedl ze židle, protože jsou to přesně ty situace, do kterých se často dostávám. Opravdu se nemusíme usmívat, jen protože tobě by se to líbilo víc.

Taková random věc - (samo)opalovací kapky na obličej z DM drogerie jsou malé kouzlo. Stačí nakapat dvě tři kapky do denního krému a za pár dní vypadá obličej jako by byl na dovolené někde na jihu. A vypadá to přirozeně, don´t worry.

Tenhle dům na Architectural digest. A můžete ho koupit!

Vinted curated: letní šaty See by Chloé, růžová Burberry kabelka, zajímavý &Other stories svetr.

0 komentářů: