02.07.15

JUNE FAVORITES

 Nastal čas na mé oblíbence! Tentokrát tu mám pět věcí, které jsem si během června zamilovala. Začala bych čistícím olejem s heřmánkem od Body shopu. Používám ho každý večer (ráno pleť čistím gelem od Kiehl´s), vmasíruju ho na suchou pleť a po chvíli přidám vodu a olej smyju. Na obalu je napsáno, že je vhodný pro všechny typy pleti, sama bych ho ale doporučila spíše na suchou pleť. Krásně voní a pleť dokonale vyčistí od všech nečistot a zbytků makeupu.
Ultra facial overnight cleansing masque od Kiehl´s je láska! Je to hydratační maska, kterou se namažu před spaním a přes noc ji nechám vsáknout. Ráno smyju její zbytky a užívám si hydratovanou pleť.
Sprej s mořskou solí od Toni and Guy je mým letním pomocníkem. Nedávno jsem opět zkrátila vlasy a tento sprej se mi hodí na vytvoření "messy" rozcuchaného looku vlasů. Nastříkám ho buď do vlhkých vlasů nebo klidně i do suchých.
Lak na nehty od KIKO se sice šíleně nanáší (dělá pruhy a chce to více vrstev), ale ta světle modrá barva za tu námahu prostě stojí.
Nakonec tady mám gelové linky od MAC v modré barvě! Doma je mám už delší dobu, ale až teď v slunečném počasí je nosím častěji. Vypadají lehce retro, lehce 80. léta a to mě moc baví :).

Jací jsou vaši kosmetičtí oblíbenci?