05.12.18

CO POSLOUCHAT V ZIMĚ: HUDBA A PODCASTY

Tak jako se měním já, mění se i témata v mé hlavě a tím pádem i tady na blogu. Co však zůstává aktuální je moje láska k hudbě a objevování nových interpretů. 
Zatímco kdysi jsem poslouchala vše, co mi doporučili v recenzích časopisu F:lter (pamatujete?), dnes můžu libovolně proklikávat ve Spotify a tvořit si nekonečně playlistů
Dnes s vámi konečně sdílím první dva playlisty ze série Katieinblack mixtapes. 
Každý playlist má své téma. Tentokrát #1 Girl power, #2 Osmdesátky.



Nově jsem začala téměř každé ráno poslouchat aspoň pár minut podcasty. Zatím nejvíce britské, uložila jsem si ale několik českých (Matematika zločinu, znáte?) a ráda si poslechnu i nějaké US, jen jsem se k nim ještě nedostala.

Nejvíce mě baví týdenní High Low Show podcast od londýnských novinářek Pandory Sykes a Dolly Alderton. Zaměřuje se na současné události a popkulturu.  Probírají, co je za uplynulý týden zaujalo, co četly nebo viděly. Často se inspiruju, a pustím se do čtení článků/knih, o kterých se baví nebo díky nim najdu nový podcast.

Baví mě také On The Line od Estée Lalonde a Happy Place od britské novinářky Fearne Cotton. Ta zpovídá celebrity, které prožily zásadní zlomy v životě a nyní se jejich život ubírá lepším směrem. Bavila mě epizoda s Gary Barlowem (kdysi zpěvák Take That), Russellem Brandem a tento týden je nová epizoda s Mel C (Spice Girls) na kterou se moc těším.

Jaká hudba a podcasty baví tuto zimu vás? Budu ráda za tipy.


2 komentářů:

Alexxiew řekl(a)...

Ja asi nejaké poriadne vianočné :D

Katie řekl(a)...

Alexxiew: vánoční hity taky už jedu nonstop! a filmy vlastně taky, v sobotu jsme koukali na Sám doma :D