24.02.15

Spotřebováno: Ultra facial cream


Po přibližně čtvrt roce se mi podařilo spotřebovat další pleťový krém. Po úžasném vanilkovém krému od Antipodes jsem se nechala nalákat tímto hydratačním krémem od Kiehl´s, který je přizpůsoben pro všechny typy pleti.

Ultra facial cream je jemný hydratační gel/krém, přiklání se ale spíše ke krémové textuře. Na to, jak je lehký a rychle se vstřebává, tak je opravdu hydratační a pleť je po něm i lehce rozjasněná. 

Na obalu slibují 24 hodinovou hydrataci, za což se zaručit nemůžu, protože jsem se do té doby vždy odlíčila a namazala nočním krémem, ale od rána do večera zvládne hydratovat na jedničku.
Krém je neparfémovaný, což mi vyhovovalo, i když krémy, které voní, mám také ráda. Pro citlivou pleť je tento fakt jistě plusem. 

Určitě si jej v budoucnosti pořídím znovu, ale protože ráda denní krémy střídám (mám pocit, že když jeden používám příliš dlouho, tak přestává fungovat), tak mi teď na poličce v koupelně trůní rozjasňující Korres Wild rose cream pro smíšenou až mastnou pleť.

Jaký denní krém máte v oblibě vy? Mě ještě láká hydratační od Clinique a ráda bych si znovu pořídila hydratační od Benefitu.


10.02.15

youtube series: In the Frow

Youtuberku Victorii jsem objevila náhodně v doporučených videích a po prvotním šoku z jejího přízvuku (je z Manchesteru) jsem se zamilovala do jejích tipů, skvěle editovaných videí, blogů a hlavně vlasů! Už dlouho jsem neviděla tak krásně udržované barvené vlasy (jak jsem dnes zjistila, používá na ně marocký arganový olej, který jsem si odtud v létě přivezla, takže hned po dopsání jím jdu vlasy taky namazat :). 
Natáčí klasická beauty a fashion videa, nákupní hauly a vlogy. Bloguje na In the frow. Victoria po dokončení PhD. žije v Londýně jako full time blogger, natáčí a píše a já pořád přemýšlím, že chci taky fialové vlasy :).
Jak se Vám líbí? Máte oblíbené youtubery?

02.02.15

January favorites


Mí lednoví oblíbenci? Třči produkty z MAC (náhoda, dva jsem si pořídila sama, jeden byl dárek), jeden lak na nehty, noční krém, sprchový peeling a suchý šampon.
Rtěnku z kolekce Rocky Horror Picture show  (Oblivion) jsem chválila už v nedávném článku o červených rtěnkách. Sytá červená, která dlouho vydrží a nevysušuje rty. 
Mac Mineralize skinfinish v odstínu Lightscapade používám jako rozjasňovač na lícní kosti a miluju ho! Pleť rozjasní tak nenápadně, vypadá zdravěji a rozzářeně, zároveň to ale není "hele mám na sobě tunu highliteru", což mě moc baví.
Řasenky Haute and Naughty too black lash má dva kartáčky, jeden na přírodní look řas a druhý na dramatické nalíčení. Používám jen ten druhý, mám nevýrazné řasy, takže s tím prvním to moc dobře nevypadá. A je opravdu černočerná.
Lak na nehty od Kiko jsem si koupila loni na jaře v Římě a teď jsem mu opět přišla na chuť. Podobný má i Essie, myslím, že se jmenuje Splash of Grenadine.
Vzorek nočního krému od Clinique Turnaround overnight jsem dostala před pár týdny na prezentaci značky Orsay. Je vyživující a ráno pleť vypadá odpočatě a rozjasněně. Vypadá to, že si nejspíš koupím velkou verzi.
Suchý šampon od značky CoLab s vůní London jsem koupila v Londýně :). Používám ho na vytvoření objemu, když jsou mé vlasy unavené. Na to funguje skvěle a opravdu hezky voní. Dá se koupit online.
Další objev z Londýna je Breakfast scrub od Soap and Glory. Voní naprosto dokonale po ovesných vločkách a javorovém sirupu. Má tuhou konzistenci a po použití je pokožka naprosto jemná a voňavá. Používám cca jednou až dvakrát týdně.

Co jste si zamilovali v lednu vy? 

Přeju pěkný začátek nového měsíce!