31.03.15

March favorites


Tři kousky z makeupu, dvakrát péče o pleť a jeden sprej na vlasy, to jsou mí březnoví oblíbenci. A kdybych nebyla zapomnětlivá, tak se na fotce objeví i modrý lak na nehty. 
Heat protection mist - ochranný sprej od Toni and Guy mě baví už dlouhou dobu, nastříkám ho na vlhké vlasy před fénováním nebo již na suché před žehlením.
Ultra facial cleanser od Kiehls používám každé ráno a večer. Ráno na umytí obličeje, smytí noční masky či krému a večer s ním dočišťuji pleť po micelární vodě. Pleť je po něm perfektně čistá a rozjasněná. Jedinné minus je, že moc hezky nevoní.
Krém ze Sephora - Instant moisturizer je můj zachránce během dne, kdy se mi na obličeji zjeví suchá místa. Malé balení zaručuje, že se mi vejde do každé tašky. Opravdu krásně voní a hydratuje dlouhou dobu.
Nars sheer glow makeup. Pokukovala jsem po něm již dlouho, a když jsem jednou šla kolem Sephory, tak jsem ho prostě koupila. A nelituju. Krytí má asi střední, což mi úplně stačí, nevypadá jako maska a skvěle splyne s pletí. Používám odstín Light 4 - Deauville.
Tento měsíc mě zase hodně bavily krémové oční stíny, nejčastěji jsem na očích měla MAC Paint pot v odstínu Idylicc a Chanel Illusion d´ombre v barvě Diapason

Jaké jsou vaše kosmetické objevy tohoto měsíce?

1 komentářů:

worldneedswomen řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.