02.03.15

February favorites


Nejkratší měsíc v roce je za námi, což také znamená pravidelnou rekapitulaci oblíbené kosmetiky za uplynulý měsíc. Tentokrát hlavně dekorativní kosmetika.
Vrátila jsem se k paletce Lolita od Marca Jacobse. Jsou v ní neutrální hnědé a béžové stíny, některé třpytivé a některé matné. Nejvíce mě baví dva úplně vpravo, které jsou jemně třpytivé a v kombinaci vypadají neodolatelně. Ráda si k nim dělám jemnou linku z tmavě hnědého stínu (třetí zleva). Paletu jsem koupila v Sephora v Římě, doufám, že se brzy dekorativka od Marc Jacobs dostane i k nám.
Tmavě fialové stíny v tužce od Bobbi Brown používám, když jsem ve spěchu nebo prostě líná se pořádně namalovat. Stačí udělat linku nad řasy a rozmazat buď prstem nebo štětečkem.
Archery tužka na obočí od Soap and Glory je můj zachránce. Stačí pár tahů a obočí je jako ze škatulky. Z jedné strany je tužka a z druhé kartáček na rozčesání obočí.
Vůně Wood sage and Sea salt od Jo Malone jsem si začala přát ve chvíli, kdy se s ní roztrhl pytel na youtube a každá bloggerka o ní točila videa (jo, tak moc se nechám ovlivnit). Když jsem pak měla možnost ji na vlastní oči (nos) vyzkoušet, hned jsem věděla že ji musím mít. 
Rozjasňující maska od Korres s vůní růže je u mě už klasika, tohle je mé druhé balení. Stačí na chvíli aplikovat a po smytí je pleť jasná a očištěná.
Lak na nehty Maybelline Super stay 7 days v odstínu Ever burgundy je novinka v mé sbírce, za celý únor jsem se s ním nalakovala nespočetně krát. Perfektní tmavofialovočervenohnědá barva. 
Jaké máte vy oblíbence za uplynulý měsíc?


3 komentářů:

Linda řekl(a)...

Jéé Korres, jéé Jo Malone! Oboje mám a miluju! No a ta paletka <3 pořád jsem trochu naštvaná, že jsem si od něj nic nekoupila :D

Sasha řekl(a)...

Ta paletka je fakt krásná, achjo, vážně bych ji chtěla :D.. A Korres taky zbožnuju :).

Ajvn řekl(a)...

pekny clanok :) Jo Malone vonavku tiez vidavam u youtuberiek :P chcela by som to ovonat