15.10.14

Beauty Oils


Miluju kosmetické oleje. V současné době používám tyto čtyři.

Matrix Exquisite Oil pro jemné vlasy. Dávám jej na suché vlasy před spaním, když vím, že si je druhý den ráno budu mýt. Vlasy vyživuje, zpevňuje a krásně voní. (Koupila jsem ho na parfums.cz)

Bio Argan revival Saloos olej na obličej. Nádherně voní. Hydratuje a regeneruje pokožku. Dávám jednu až dvě kapky na obličej přibližně dvakrát týdně večer. (Prodávají běžně v drogériích, můj je z DM.)

Balm Balm sérum z šípkové růže. Hydratační olej pro obličej a krk. Funguje skvěle, jen mi nevyhovuje jeho vůně, takže tento olej nepoužívám tak často, jak bych chtěla. (Objednáno z feelunique.com)

Arganový olej s vůní růže. Z Maroka jsem nemohla odjet bez výrobků z Arganu. Tento olej jsem si zamilovala, je univerzální, takže se dá použít jak na tělo, obličej i vlasy. Stačí malinká kapička a provoní a hydratuje celé tělo! S arganovým olejem jsem si také v Maroku koupila balzám na rty s vůní vanilky a je to asi nejlepší balzám, který jsem kdy vyzkoušela (skutečně přemýšlím nad tím, že je lepší než Reve de Miel od Nuxe!). 

Používáte oleje? Jaký mám vyzkoušet příště? :)

ENG
I just fell in love with oils! These days I´m into this fantastic four.

Matrix Exquisite Oil for fine hair. I use it on dried hair before I´m off to bed when I know I´m going to wash the hair next morning. It´s nourishing and firming and the smell is just amazing. (I bought that one on parfums.cz)

Bio Argan revival Saloos face oil. It smells delicious. The oil hydrates and regenerates the skin. I regularly use one or two drops on my face two times a week. (You can buy that one on drugstores.)

Balm Balm Rosehip serum. This is hydrating oil for face and neck. It works perfetly, the only bummer is the smell! I can´t really stand it so I rarely use the oil... (I have ordered it from feelunique.com)

Argan oil with rose scent. I couldn´t leave Morroco without something made from Argan. This oil is versatile, you can use it for face, body and hair too.  Just one or two teardrops and your body is superhydrated and smelling divine. I also bought lip balm with argan oil in Morroco and I guess that´s the best lip balm I´ve ever tried. (I also think about it is really better then Reve de miel by Nuxe!)

Do you use beauty oils? Which one should I try next? 

0 komentářů: