12.11.13

Podzimní radosti



Mám ráda podzim. Čajíčky, káva, svíčky, jiné líčeni... A co mám nejraději tento podzim?
Rtěnky. Rtěnky si nevybírám podle období, spíše podle nálady. Poslední dobou nejčastěji nosím Uber pink od Bobbi Brown (creamy lip color, strašně dlouho vydrží), růžový odstín 101 z matné kolekce rtěnek Kate Moss pro Rimmel (objednán kdysi z Asosu, už se ale prodávají i u nás), Revlon lip butter Peach Parfait (moc jsem je chtěla vyzkoušet a hodná Bárb mi ji přivezla z Londýna!) a nakonec má stálice Burgundy lustre od Rimmel.

Protože se studenějším počasím se má kůže více vysušuje, důkladně používám tělové krémy a krémy na ruce. Tělové máslo s vůní borůvky od Body shopu používám večer, protože trvá trochu déle než se vsákne, ráno jej střídám s tělovým mlékem Physiogel, které pokožka absorbuje snad během minuty! Nemá žádnou vůni, takže se ani nebije s parfémem. Plusem také je, že je hypoalergenní. Krémy na ruce střídám dva - mléčný od TianDe a Shinjuku bloom z obchodu &other Stories, který mi také přivezla Bárb z Londýna (díííík).

Čím více se blížíme Vánocům, tím radši používám třpytivé laky na nehty. Na fotce vidíte bílý od Gabriela Salvete (ten není třpytivý, ale k podzimu a zimě se mi také hodí), třpytivý Space dust od Rimmel (003 Aurora), zlatý od Miss Sporty (na doporučení Rádě) a vínový Essie (Velvet voyeur).



Miluju svíčky. Pořád nějaké kupuju a celkem je stíhám "spotřebovávat". Mé oblíbené jsou od firmy Unipar (z Rožnova!), teď mám zrovna kávovou a karamelovou. Taky mě baví aromatické olejíčky a rozpustné vosky od Yankee candle (skořicové hlavně). K podzimu nevyhnutelně patří čaje! Taky káva a horký zázvor. Mám ráda zelené čaje, maté a kořeněný jogi čaj nebo chai latté. Kávu si většinou kupuju v Mama coffee, zatím nejlepší je pro mě Peru SHB.

Nesmím zapomenout na knihy a hudbu, kterým brzy věnuji samostatný článek.

Co zpříjemňuje podzimní dny vám?


01.11.13

Podzimní

Mám novou podzimní/zimní sukni! Je to opět jeden z náhodných a radostných úlovků v second handu. Snad poprvé se mi na něčem zalíbil vzor kohoutí stopy, no a ten asymetrický střih mě úplně dostal, jedna strana delší, jedna kratší! K tomu nová taška z Lindexu, teploučký šál (taky Lindex), oblíbená kožená bunda a může se vyrazit. 

Jaké máte plány na víkend? Já ho po pracovním maratonu vidím dost relaxačně, posezení v baru, kino, kavárničky a knížka (tentokrát Spalovač mrtvol)....