30.09.13

Falling

V sobotu se konal další fashion market v Holešovicích. Byl jste se někdo podívat? Já tam byla už poněkolikáté a zase jsem si říkala, že "tady není vůbec nic nového". Už jsem z toho docela znuděná, bohužel jsem nenašla nějakou novou super značku, co by mě nadchla. Radost jsem ale měla z toho, že se do Prahy přijeli podívat DEAR FRIENDS s jejich super tričky. 

Byl to jeden z teplejších dnů, tak jsem byla ráda, že můžu obědvat venku! (ehm, ve Vietnamském stánku v holešovické tržnici... mají tam nejlepší Pho!). Proto jsem taky vytáhla ustřižené Levisky a sluneční brýle :)


20.09.13

MAYBE

V úterý jsme se byly s Bárb podívat v showroomu značky Lindex na představení kolekce Matthewa Williamsona, která bude ve vybraných obchodech v prodeji od 4. října. Stejně jako u Missoni kolekce je zde charitativní nádech. Veškerý zisk z prodeje růžového náramku, který v kolekci najdete, bude věnován na podporu mladých pacientek Aliance žen s rakovinou prsu. 

Já jsem si v kolekci zamilovala tento kabát, který jsem si prostě musela vyzkoušet a tyto kalhoty. Celou kolekci si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách Lindex.





p.s. moje srdcová kapela MAKE MY HEART EXPLODE má skvělý nový videoklip na song Maybe (můj nejoblíbenější od nich), určitě se podívejte! :)

18.09.13

If you leave

Sobotní odpoledne mezi módními přehlídkami na Fashion weeku. Na jednu přehlídku byl dress code červená barva, ale jelikož mám červené akorát tak (totálně zničené) Conversky, vzala jsem si svou oblíbenou vínovou. Jsem ráda, že fotoaparát krásně zachytil výšivku na mém oblíbeném topu, který nosím už čtvrt roku, ale myslím, že jsem ještě neměla možnost ho na blogu ukázat.

Mám taky radost z nadcházejícího koncertního podzimu. Bude nabitý akcemi. Editors, White lies, Tom Odell, Daughter... chystáte se na něco? Já už se nemůžu dočkat.


foto Kuba Feranec, poslední fotka Bárb

05.09.13

Bobbi a Katie collection

Bobbi Brown a Katie Holmes společně vytvořily kolekci líčení pro moderní ženu dnešních dnů, kterou jednoduše pojmenovaly Bobbi & Katie collection. V paletce najdete barvy na oči, rty i tváře. Barvy jsou multifuknční, takže jedna může být klidně na líčkách, na rtech i na očích. 

Včera jsem paletku na setkání v butiku Bobbi Brown v OC Nový Smíchov viděla na vlastní oči a hned na první pohled mě okouzlilo balení v designu malé knížky a barvy uvnitř. V dostání bude od 10.9. pouze v OC Nový Smíchov.

Sama jsem měla možnost poprvé vyzkoušet BB cream od Bobbi (nový odstín, extra light, akorát pro mě) a jsem nadšená! Vypadá přirozeně, jemně kryje a hezky voní. Holky vyzkoušely úplnou novinku - Luminous moisturizing treatment foundation, makeup pro suchou pleť, který funguje na technologii odrazu světla a musím říct, že vypadal opravdu skvěle.