26.10.13

Sunday talks

Tichonov je alternativní (indie) kapela, na jejíž desku jsem čekala snad rok... ale čekání se vyplatilo. Tento týden jeli mini koncertní turné s úterní zastávkou v Rock café v Praze. Skvělý zvuk, krásné songy, perfektní bicí a překvapivě super zpěvy.. Měli jsme sebou šikovného Kubu, který fotí streetstyle na CCF, a proto se u mě na blogu snad poprvé objevují koncertní fotky, i přestože chodím přibližně na jeden koncert týdně.... Několik písniček od Tichonov se dá poslechnout zde, doporučuju, u mě to skoro vypadá na desku roku... 







20.10.13

Sunday talks

...tentokrát nejsou moc talks... ale spíš Sunday pictures... část fotek z fuji nafocených letos v létě... jen část... druhá polovina filmu nebyla naskenována.. tak snad někdy... :)




výstava Jan Křížek a umělecká Paříž 50. let ve Valdštejnské jízdárně (bohužel už před týdnem skončila). Skvělá výstava zakončená zábavnou uměleckou dílnou, kde jsme se s kamarádkou docela vyřádily... naše výtvory teď visí pyšně na lednici...))



vegan zmrzlina v Momentu


piknik na trhu JZP

09.10.13

RiRi hearts MAC

Minulý týden jsem se zúčastnila preview nové kolekce kosmetické značky MAC, která byla vytvořena společně s Rihannou. Čekala jsem hlavně výrazné rtěnky a možná i tvářenky a vše se do puntíku splnilo! Tmavě fialová rtěnka mě dostala, a červený odstín RiRi Woo (velmi podobný stálici Ruby Woo) je podle mě dokonalou (a opravdu nositelnou) červenou.

V kolekci jsou pak i dvě paletky očních stínů, lesk na rty nebo řasy, které Rihanna ráda nosí.




fotila Bárb