11.04.13

Favourite things right now


Bez čeho nemůžu být?
Bez mých deníčků! The Beatles deník jsem kdysi dostala od Adélky a zapisuju si do něj své blogové nápady, v Moleskine mám úryvky z knížek, které mě zaujaly.

Bez iPodu! Nevycházím z domu jinak než se sluchátky na uších. Jakože opravdu ne, ani s košem nejdu bez sluchátek. Hudba mě doprovází všude. Teď jsem dost závislá na songu Blue Blood od Foals.

Bez externího HDD! Tenhle od WD je už skoro plný, používám ho jako zálohu, protože jsem paranoidní a bojím se, že bych mohla někdy přijít o všechna svá data.

Bez hodinek! Tyto dámské hodinky S. Oliver mám z mojehodinky.sk. Jsou skvělé, ČERNÉ a zamilovala jsem se do nich. Mám takový pocit, že to poznaly mé druhé hodinky, které přestaly jít den poté, co mi přišly tyto... hmm...

Bez foťáku! Když se konečně zlepšilo počasí (= sluníčko), konečně budu moct začít opět fotit tímhle lomo foťáčkem, už teď se těším na výsledky a to mám zatím vyfocenou jednu fotku :D. Stejný, jen v jiné barevné kombinaci mají na PolaroidLove, kde jsem ten svůj někdy před rokem koupila.

Bez parfému! Madame od Jean Paul Gaultier, jedna z mých oblíbených zimních vůní! Ovšem budu ji používat i na jaře, nejde přestat. Moc díky drahé Carrie!

Bez dekorativky! Nový paintpot od MAC v odstínu Idyllic, vydrží na očích celý den. Zářivě růžová rtěnka ze Sephory, kterou jsem kdysi dávno vyhrála u Simone na blogu. Laky na nehty. Lila na den, bronzový na večer. A oční stíny KIKO ve vesmírném odstínu.

Bez čeho nemůžete být vy?

p.s. nezapomeňte se zúčastnit soutěže s Bobbi Brown!

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

beatles deníček a hodinky jsou super!

Alice řekl(a)...

jej ten beatles deníček je super! mám taky spoustu bločků kam si něco píšu ale nemám to uspořádaný takže děs! musim si udělat jeden na knížky... a ten foťák vypadá skvěle - chci si k narozkám pořídit nějakej na film :) a taky potřebuju takovejhle lila lak!
já nevycházim bez čtečky - knížky hudba a net v jednom :) a taky skládací hřeben se zrcátkem do kabelky - prostě potřebuju mít háro pod kontrolou :)
a skvělá píseň dík!

Anonymní řekl(a)...

aktuálně nemůžu být bez: řasenky 2000 calories, rtěnky coco chanel, hřebínku :) a bez laku na vlasy od tigi - takže nemůžu vyrážet z domu bez velké tašky :)

jooo a bez čeho su stále? bez peněz

rade

Kačenka řekl(a)...

Jé, takovej deníček s Beatles by se mi taky líbil :P

Já mám v kabelce malej diář a deník, kam zapisuju nápady a kreslím ilustrace. Taky s sebou nosím pořád malej hřeben. Nosila jsem s sebou vždycky i deštník pro případ deště, ale zrovna dneska, když na trochu vody došlo, se po otevření a zavadění o lešení okamžitě rozpadl. Tak nevim, jestli se to vyplatí :D

retrokacenka@blogspot.cz

Unknown řekl(a)...

Deníček= <3

Alyx90 řekl(a)...

Blue Blood moje oblíbená :)