26.09.12

Podzimně

Dnes se chystám na Strahov na koncert Sunshine, potkám se tam s někým? 
Od 18.30.
A 21.50 Midi lidi!!!


21.09.12

Jóga s Bobbi Brown

Takové pěkné relaxační odpoledne jako včera jsem už dlouho nezažila. Díky Bobbi Brown jsme si s holkama zacvičily jógu (já poprvé a úplně jsem se do toho zamilovala). Po cvičení si nás vzala do péče vizážistka Bára a vytvořila nám look na míru novými produkty, kde hlavní roli hrály Long wear krémové oční stíny, které já osobně používám téměř každý den.
Sama Bobbi vyznává zdravý životní styl a proto jsem ráda, že jsme mohly poznat i jinou "stranu" této značky.

Líbilo by se vám taky takové odpoledne? Jestli ano, tak mějte oči na stopkách, protože se chystá něco podobného pro vás, čtenářky (čtenáře:)).

B+A z thestylab, Dania, Mia, vizážistka Bára, Simone, Katie, Verča. Chybí Lucka, která fotila.




Díky za fotky Lucce

15.09.12

Concealer is the Secret of the universe

Včera dopoledne jsem měla jedinečnou možnost setkat se s Eduardem Ferreirou, jedním z hlavních make-up artistů značky Bobbi Brown. Již při představení jsem si ho zamilovala, nejen protože mi pochválil můj makeup (prý úplný Bobbi style :), ale i svým přístupem a dobrou náladou.
V parfumerii Douglas nám pak představil nejnovější kousky od Bobbi Brown (na první pohled mě nejvíc zaujal Long wear even finish foundation - makeup na gelové bázi s 12 hodinovou výdrží a UBER Basics kolekce očních stínů a tvářenek).
V říjnu k nám také přijde BB krém, který bude mít pět odstínů! Tam už si snad vyberu, protože zatím jsem všude viděla na výběr vždy jen dva odstíny a opravdu jsem si jimi nebyla jistá.
Eduardo nám poté ukázal své umění, které demonstroval na Báře z The Stylab. V hlavní roli se objevil již zmiňovaný makeup a také korektor a concealer - základ všeho, prostě tajemství vesmíru :).



Cestou domů se mi potom stala taková kuriozita a to, že ani nevím jak, ale najednou jsem jela po Náměstí Jiřího z Poděbrad na velocipedu! Mám dojem, že takové podivuhodné zážitky přitahuju. Foto s velocipedem zde. Odvážili byste si na to vlézt?

p.s. ze všech těch zážitků jsem nakonec ochořela... bolí mě v krku, jako by mě do něj někdo řezal, achjo. A protože pracuju celý víkend, tak to ani nemůžu vyležet, co se dá dělat, budu se s tím muset porvat nějak jinak :).