15.05.12

Bambi!

Včera jsem si byla pro dva vyvolané filmy, mám HROMADU skvělých fotek (ten secondhandový foťák mi udělal nejlepší obrázky) a proto musím hned uveřejnit dvě, do kterých jsem se zamilovala. Jsem na nich s mou milovanou Marketuli, která je NEJ a NEJ a ještě jednou NEJ. Prostě ji miluju, tak. Sluší nám to spolu, že? :D


11.05.12

Dnešní ráno s Bárb

Ráno jsem vyrazila k Bárb, v ruce dvě kávy z Mama coffee, v tašce jahody... Řekly jsme si všechny novinky a po vydatné snídani jsme vyrazily do města, za účelem návštěvy Manga :).
Bárbuška tam měla vyhlídnuté šaty, které si chtěla vyzkoušet a já samozřejmě taky hned musela něco najít,že! Pořídila jsem si zajímavý MODRÝ top, mám z něj radost! V Nymph jsem si pak ještě udělala radost černým páskem.
Během rána mě Bárb taky vyfotila, a protože tu dlouho nebyl žádný outfit, tak vám tento dnešní ukážu. Tentokrát je to Katie in grey :).
Taky vidíte mou nejoblíbenější kabelku, kterou teď tahám VŠUDE. Je od Mum-Ray, rozměry upraveny na míru. Líbí se vám?




Tričko Forever 21, sukně Reserved, boty Topshop, kabelka Mum-Ray, hodinky Swatch, prstýnky Topshop, náušnice Alias

06.05.12

Sunday talks

Báječný týden. Skvělé počasí, hodně volna :). Polovinu jsem pobyla (pořád jsem) v Rožnově, kde se mám skvěle. Jako vždy, kávičky, zmrzliny a podobně. Taky se mi podařilo ulovit nejlepší věc v second handu - foťák! Perfektní, na film, už s ním fotím a snad vám brzy ukážu výsledky.
V sobotu jsem byla s mamčou ve Vídni, náš tradiční květnový výlet. Prošly jsme si naše oblíbená místa, zašly na kafe, trochu nakoupily... Měly jsme báječné počasí, tak jsem byla ráda!
Pořídila jsem si tam pár basic triček ve Forever 21, Maybelline color tattoo oční stíny (toužím je vyzkoušet už od první chvíle, co jsem o nich slyšela), kondicionér John Frieda pro blond vlasy (to samé co ty oční stíny, slyšela jsem o něm hodně na youtube a teď jsem konečně měla možnost ho vyzkoušet :) a nádherný polštář v Butlers. Pokud budete chtít, tak něco z toho ukážu :).
Btw. znáte nějaká dvojčata? Jely s námi totiž dvě paní, kolem šedesátky, dvojčata. Stejné účesy, náušnice, makeup, oblečení, boty (prestižky!!!), kabelky... příjde vám to normální? Ulítlé? :) Nedokážu si představit, že bych se celý život oblíkala stejně jako mé dvojče :).




Další způsob jak napsat mé jméno :).
 Můj nový kámoš foťák + ledová tříšť!