20.10.12

Let yourself go

První věc - ve středu jsem byla na zatím nejlepším koncertu Tata Bojs ever! (Mám s čím srovnávat, od roku 2002 jsem na nich byla asi 15x :). Hráli v Tatazu, teda Sasazu, a i když to zpočátku vypadalo, že koncert ani nebude (klávesák Jura si při nástupu na pódium rozbil hlavu, chvíli poté selhala technika u bubeníka...), tak to nakonec BĚŽELO JAKO NIKDY!
Strašnou radost jsem měla z toho, že hráli staré hity, které jsem naživo nikdy neslyšela a o to víc jsem si je užila. A Skovka v Underworld remixu byla jen třešnička na závěr. Odcházela jsem celá šťastná, což je taky jeden z hlavních důvodů, proč tak ráda chodím na koncerty!

Ve čtvrtek jsem pak z Prahy zmizela a vydala se domů. Včera jsem hned navštívila můj oblíbený second hand a objevila jsem tam dva perfektní kousky! Zbrusu novou džísku Levis a (pánské) univerzitní tričko ve vínové barvě. Odpoledne jsem pak strávila po kavárnách a dnes mám v plánu to samé :)).

Jaký máte víkend?

Champion tričko a Levis bunda (oboje second hand) + bráchův pokoj

6 komentářů:

téra řekl(a)...

skvělé úlovky! já jdu na lov zítra:)

Mary řekl(a)...

ja som videla tatabojs naživo RAZ, mám čo dobiehať...

Zuza řekl(a)...

Taky jsem na nich byla a bylo to fakt úúúžasný. Hlavně Cyber kartáč, čekám, že ho zahrajou pokaždý, když na nich jsem. Letos jsem na nich byla asi 5x :-D

Joll Burr řekl(a)...

máš tu boží vlasy uplně!!!
a džiska i triko je super!
Tata mě mrzí, pracovala jsem zrovna:(
a už chci taky někde sekáčovat, jsem nebyla ani nevííím

Nellie K. řekl(a)...

Jaaaj, tak to musel být docela blbý začátek koncertu - aspoň že se to nakonec tak spravilo :)

Katie řekl(a)...

Mary: tojo! pojd nekdy se mnoou!

Zuza: 5x?! wowww!!

Joll: no! nejlíp se stejně sekáčuje u nás, vid!:)