07.04.12

Pretty Powerful

Věděli jste, že duben je měsícem krásy? Bobbi Brown v tomto měsíci nabízí možnost přijít na lekci líčení společně s kamarádkou, dát si skleničku sektu a trochu se pobavit! Během této akce se vám budou najednou věnovat dvě vizážistky, které vám představí novou kolekci Brightening Nudes a najdou vám ten správný, svěží, jarní look :). 

Tuto skvělou akci můžete využít v Douglasu na Příkopech, kde se vám budou věnovat vizážistky Katka a Kamila nebo v obchodním centru Chodov, kde se vás ujmou Bára a Alžběta. 
Já už se nemůžu dočkat, až se účastním, snad mi to časově vyjde co nejdříve, a s nějakou kamarádkou se vydáme užít si krásnou chvilku :).

Další věcí, o které bych se chtěla zmínit je kampaň Pretty Powerful, která hlavně symbolizuje přesvědčení vizážistky Bobbi Brown, že "všechny ženy vládnou přirozenou krásou a s těmi správnými nástroji se dostávají na vyšší úroveň krásy". 
V souladu s touto filozofií představuje Pretty Powerful 20 žen, z nichž každou vybrala osobně Bobbi, různého společenského postavení, zaměstnání a životních stylů. 


„Věřím, že krása je vlastní ženám jakéhokoli věku, barvy, tvaru a velikosti,“ říká Bobbi o své inspiraci k Pretty Powerful. „Není to o tom, vypadat jako někdo jiný či o snažení být někým jiným. Je to o uvědomění si toho, co je pro vás dobré.“ A dodává: „Být Pretty Powerful je podstatně víc, než být krásná. Je to o sebejistotě a o cestě, kterou si k ní vyberete.“

Součástí nové kampaně jsou fotografie každé ženy „před a po“, a také videa, interview, doporučení, tabulky s typem obličeje a tipy na líčení, jak denní, tak večerní.

Bobbi doufá, že Pretty Powerful pomůže ženám k tomu, aby se cítily sebejistější a suverénnější: Doufám, že tato kampaň ukáže ženám, že jsou všechny krásné svým vlastním způsobem.“


S tímto naprosto souhlasím a kampaň se mi opravdu líbí, už jsem se stihla podívat na všechna dostupná videa.


Jak se vám kampaň líbí? 


p.s. Nezapomeňte se v dubnu zastavit do některého z Bobbi Brown koutků v Douglasu na lekci líčení :).

6 komentářů:

Berdoska řekl(a)...

Musí se do toho Douglasu nějak objednávat? Díky

DIARY BY PAJI řekl(a)...

týjo :) to je boží ;)

Katie řekl(a)...

Berdoska: nemusí, ale je lepší, když si tam zavoláš předem, budeš mít jistotu, že třeba nebudeš muset čekat :)

Berdoska řekl(a)...

Tak super, dekuju za radu :)

Anonymní řekl(a)...

jáááááá půůjduuuuuuuuu jáááááá jááááááááááá tvůj anonýmek :D

Katie řekl(a)...

anonymku, tak půjdeme spolu, řekni kdy! si mi neodepsala včera, kdy máš čas,tak řekni kdy! :D