12.04.12

Beauty products I use every day

Jako odpověď na několik žádostí jsem se rozhodla napsat post o kosmetice, kterou používám téměř každičký den. Bez většiny z nich už se opravdu neobejdu! A které to jsou? Let´s see.

Řasenka Bobbi Brown (Lash Glamour Extreme Lengthening Mascara) je v současnosti mou oblíbenou, ještě mám ráda Maybelline One By One. Od řasenky požaduju, aby mi řasy rozdělila, trochu zhustila a lehce prodloužila.
Oční stín Kiko (123 Satin Wood Brown) používám na obočí, je matný a myslím, že se k mojí barvě obočí hodí. Nezbytností jsou tmavě hnědé gelové oční linky Bobbi Brown (2 Sepia Ink).
Tvářenka MAC (Stunner) je z kolekce Mac me over, která byla aktuální loni v září, takže se už bohužel nedá v obchodech sehnat (snad někde na ebay, nebo by ji mohli zařadit do stálé kolekce :). Je to ideální narůžovělá barva, tak akorát pigmentovaná, abych to s ní nemohla přehnat :).
Makeup Bobbi Brown Moisture Rich Foundation (2.5 Warm Sand) je můj největší pomocník, pleť nezatěžuje, má lehké krycí schopnosti (nepotřebuju extra krycí makeup) a hlavně má SPF 15, což je pro mě velice důležité. Barvu mi vybrala vizážistka a opravdu mi perfektně sedne.
Roll-on od Garnieru jsem používala, když jsem málo spala, ale bohužel je to teď čím dál častěji, takže ho v podstatě používám každý den, kruhy pod očima zvládne zakrýt jako nic!
Úplně vpravo je korektor  (Light Bisque) od Bobbi Brown, který používám na různé barevné nesrovnalosti a podobně, přes něj ještě obvykle dávám concealer (Warm Ivory).
Jinak pudry střídám dva, jen jsem je zapomněla vyfotit. Mám jeden sypký a jeden pressed (stlačený?:D). Sypký je tento v odstínu Pale Yellow a pressed mám MAC Prep+Prime Transparent Powder, který je BÍLÝ, ale ve výsledku vůbec není vidět a zafixuje makeup na 12 hodin a více.

Jsem si vědoma toho, že většina výrobků, které denně používám, jsou od Bobbi Brown. Někdy v listopadu jsem je dostala na vyzkoušení a od té doby si bez nich nedokážu představit den. Myslím, že to docela dobře vystihuje, jak moc jsem si jejich výrobky zamilovala.

Doufám, že tenhle článek byl třeba někomu nápomocný a pokud se chcete na něco zeptat, tak jsem k dispozici v komentářích nebo třeba na emailu.

Btw. kdo to dočetl až sem má hromadu plusových bodů! :)

p.s. díky Hanince za půjčení foťáku ;)

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Dočetla jsem :D Protože mě zajímá co kdo používá za kosmetiku a hlavně proto, že kosmetiku Bobbi Brown nemám vůbec vyzkoušenou a dočítám se o ní víc a víc. Jsi další člověk, který mě opět nalákal k tomu si ji koupit :)

Natt řekl(a)...

veľmi zaujímavý post
veľa ľudí dáva takéto posty na blog
zamýšlam sa či aj ja také niečo nehodím :D
haha
:))


http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

Eeve řekl(a)...

super :)

Andy řekl(a)...

Dočetla jsem to, to je jasný ! Zaujala mě tvářenka od Mac, chtěla bych si nějakou pořídit :)

Rossaccio řekl(a)...

mna zase zaujal ten garnier roll on, to by sa mi veru hodilo velmi casto :D

Therezka řekl(a)...

Já mám roll on od Garnieru taky, koupila jsem si ho, protože stále hledám něco, co mi dokonale zakryje permanentní kruhy pod očima. Mám je totiž dědičně po tatínkovi, takže je mi jedno jestli spím hodně nebo málo, mám pocit, že je mám furt! Ale nezakryl. Můj pocit z něj je, že je na nic :-(. Ale není drahý, takže určitě stojí za vyzkoušení, protože jsem už četla víc pozitivních referencí. Na mé kruhy ale zkrátka nefunguje! Kosmetiku Bobbi Brown jsem ještě nevyzkoušela, zatím to ani nemám v plánu, ale uvidíme. Možná bych zkusila nějaký korektor na ty kruhy :-D.

Marcela Ramos řekl(a)...

Hi girl! thank you for passing by my blog :)
i love your make up post! the mac products are my fav gotta say :)

xx