28.01.11

I´m not in love

Dnes jsem ráno v práci zapla bloglovin a vyděsilo mě číslo vyšší než 900 nových příspěvků :D. Vy jste ale aktivní! Tak ať nejsem pozadu, taky něco napíšu. Dnes dokonce i (2) fotky :)
Jsou z pondělka, kdy jsme se s mou drahou Marketuli toulaly po Rožnově! V hudebním altánku vznikla tato fotka alias "Cože? Jared Leto mě zve na večeři?" :D.



20.01.11

Face

První ze série kosmetických článků. Osobně mě moc baví takové články s doporučeními číst a ráda se inspiruju, takže doufám, že třeba někoho taky inspiruju k nákupu, nebo že někomu některý přípravek pomůže :).
Dnes - pleťové přípravky.
Pro začátek musím říct, že mám smíšenou pleť, teď v zimě spíše suchou a tohle jsou přípravky, které mi vyhovují. 
(Omluvte kvalitu některých fotek, foťák se prostě odmítal zaměřit)

Hydratující krém na obličej z The Body shopu se za krátkou dobu, co ho mám stal mým oblíbencem. Je plný mrkviček a hezky voní. Hydratuje perfektně, pro pleť namáhanou změnami počasí, jak to je zrovna teď, ideální.
 Peeling na denní používání z Neutrogeny je skvělým pomocníkem pro čištění pleti. Rozhodně jej nepoužívám každý den, i když je velice jemný, stačí použít 2x týdně.
 Na odličování jsem si zvykla používat tyto dvě odličovací mléka od L´Oréal. Zelené mléko je pro mastnou/smíšenou pleť, růžové pro suchou. Radši mám to růžové, více vyživuje a líp voní :).
 Další krém (střídám je, aby si pleť nezvykla) na suchou pleť od Vichy. Je hodně mastný, ale i přesto se rychle vstřebává, nemůžu si ho vynachválit a brzy budu očividně potřebovat další balení.
 Garnier roll - on na kruhy pod očima s korektorem. Tato věc patří spíše do makeupu, ale řadím ji sem. Díky kofeinu, který obsahuje pomáhá proti unavené pleti. Navíc je v něm jemný korektor, který krásně oblast pod očima rozjasní. Pro lidi, co moc nespí (jako jsem já) je to téměř nutnost :D.
 Třetí a poslední krém, tenhle je na mastnou pleť, není v něm žádný olej, proto jej používám spíše v létě, když se pleť v horku potí. Udržuje matný vzhled po celý den.
 Čistící pěna Vichy - používám ji po odličování jako pojistku pro absolutně čistou pleť. Super pění, dá se nechat déle na obličeji místo masky (můj vynález :D).
 Opalovací krém Vichy 50+, který vytahuji vždy když na jaře poprvé vysvitne sluníčko. Mám sklony ke slunečním alergiím, takže takovýto krém je pro mě nutností.
 No a na závěr stálice na blogovém nebi, Mask of magnaminty :). Miluju jak voní, jen nenávidím její smývání!
To je snad z mých přípravků na pleť vše, myslím že to s péčí nepřeháním, věnuju se jí adekvátně ke svému věku. Brzy mám v plánu koupit si nějaký oční krém, máte s nimi zkušenosti? Ráda bych si koupila nějaký na doporučení, ať jich nemusím zkoušet tisíc, než najdu ten pravý :) Předem díky, za nějaký tip!