29.09.11

Palma

Hlavní město Mallorcy jsme s kamarádkou navštívily hned dvakrát! Tak moc se nám tam líbilo. Nádherná gotická katedrála tyčící se nad mořem, úzké uličky plné obchodů, kavárničky, galerie... je tam pro každého něco. 
My jsme prošly všechny důležité obchody (španělské značky jako Zara, Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Blanco atd..:) a navštívily skvělou galerii Museu Fundación Juan March, kde zrovna probíhala výstava děl Williho Baumeistera. Kromě této výstavy jsme shlédly i stálou sbírku obrazů od Pabla Picassa, Salvadora Dalího nebo Joana Miró. 
V kavárně jsme si daly božské latté, bagetku i dortík. Proč se odbývat, žejo :).

Joan Miró and me.
Nádherný secesní dům.
RIP balerínky! V sobotu v akváriu jsem v nich příšerně zmokla,byly už dost staré a na vyhození, no a po tom dešti už úplně, tak jsem je vyhodila :D. A teď mi poraďte kde mám sehnat nové baleríny, černá barva, bez mašliček (!!! nenávidím mašle) a podobně.
Španělská vína jsou výborná! Několik jsem jich stihla vyzkoušet :)).
 Monument Joan Miró.
 Vtipná výloha u LV. Kabelky na nožkách :)
Výborná věc! Olivy ke každému jídlu. Ještě lepší věc, Evča, která tam byla se mnou, olivy nejí, takže její porce šla okamžitě ke mně, jupí!

7 komentářů:

B.eela řekl(a)...

Z poslední fotky mám hlad.:)

Frogletka řekl(a)...

Též mám stejný problém s balerínkama, ale byla jsem o víkendu na nákupech a stavila se v Reserved a byly tam! Černé, obyčejné a mám dojem jen za 300.. Škoda že to byl poslední obchod, který jsem navštívila již s prázdnou peněženkou:DJInak nádherné fotky:P Toto léto jsem též byla na Mallorce a Palma je úžasná:)

Nellie K. řekl(a)...

Hned bych se rozjela za vámi jak vidím ty fotky =)

Kate řekl(a)...

ach to tvoje triko som si zamilovala :) a baleriny potrebujem AJ JA! ale pockam si po zime na novu kolekciu :)

http://kateonskate.blogspot.com/

Cookie řekl(a)...

vyzera to tam strasne nadherne!
http://cookieswardrobe.blogspot.com/

nat řekl(a)...

ty nohy XDDDDDD

Jane řekl(a)...

taky nejim olivy, dam ti je preposilat. :D