29.09.11

Palma

Hlavní město Mallorcy jsme s kamarádkou navštívily hned dvakrát! Tak moc se nám tam líbilo. Nádherná gotická katedrála tyčící se nad mořem, úzké uličky plné obchodů, kavárničky, galerie... je tam pro každého něco. 
My jsme prošly všechny důležité obchody (španělské značky jako Zara, Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Blanco atd..:) a navštívily skvělou galerii Museu Fundación Juan March, kde zrovna probíhala výstava děl Williho Baumeistera. Kromě této výstavy jsme shlédly i stálou sbírku obrazů od Pabla Picassa, Salvadora Dalího nebo Joana Miró. 
V kavárně jsme si daly božské latté, bagetku i dortík. Proč se odbývat, žejo :).

Joan Miró and me.
Nádherný secesní dům.
RIP balerínky! V sobotu v akváriu jsem v nich příšerně zmokla,byly už dost staré a na vyhození, no a po tom dešti už úplně, tak jsem je vyhodila :D. A teď mi poraďte kde mám sehnat nové baleríny, černá barva, bez mašliček (!!! nenávidím mašle) a podobně.
Španělská vína jsou výborná! Několik jsem jich stihla vyzkoušet :)).
 Monument Joan Miró.
 Vtipná výloha u LV. Kabelky na nožkách :)
Výborná věc! Olivy ke každému jídlu. Ještě lepší věc, Evča, která tam byla se mnou, olivy nejí, takže její porce šla okamžitě ke mně, jupí!

17.09.11

Maková rebelka

Opět kradu nadpis Bárb (má zbrusu nový blog, check it), která je autorkou těchto super fotek! Příprava byla hodně náročná. Zmalovaná jsem byla už z předchozího focení, ale Barborku napadlo, že mi se sestrou přidělají do vlasů hromadu umělých barevných pramenů a udělají z nich cop. No mělo cenu protestovat? 
Vypadala jsem, jako kdybych utekla z cirkusu/blázince. Barevné vlasy, klobouk, červená sukně a kozačky, no občané Vysokého Mýta měli pozdvižení!
Vzaly jsme auto a vyjely do okolí, že najdeme nějaké dobré místo k focení. Kříž, který napadl Bárb, že by byl dobrou proprietou byl obsazen (ležel u něj nějaký bezdomovec a já přemýšlela, jestli je vůbec naživu :D), tak jsme jely dál, až jsme potkaly tohle pole s mákem. Sice bylo hned u cesty a lidi z projíždějících aut občas nechápali, ale to nás nezastavilo! Takže tady máte výsledek, líbí? (Už jen protože jsem si kvůli těm fotkám TOLIK vytrpěla :D)
Více najdete opět ZDE


P.S. Zítra jedu na dovolenou a vrátím se za týden, takže blog bude na chvíli opuštěn a bez nových článků. Se svým návratem vám to ale vynahradím!


13.09.11

Amazonka

Další z fotek od Bárb. Tentokrát jsem byla nucena sedět na improvizovaném mostku nad hromadou bláta :D. Ale vydržet se to dalo, sice se na většině fotek tvářím strašně naštvaně, ale najde se i pár, kde to není tak hrozné. Bárb se povedly, pojmenovala je Amazonka, tak jsem si název nenápadně ukradla..:)
Více fotek najdete TADY





12.09.11

Velvet Dead Land

Asi před měsícem jsme s Bárb nafotily tyhle fotky. Byl krásný slunečný den, já na sobě měla skvělé šaty a fotily jsme v moc hezkém prostředí u rybníka ve Vysokém Mýtě. Samé superlativy prostě. A pro mě to bylo něco jako terapie, cause I´m heartbroken you know. Není to jediné focení, co jsme ten den udělaly, těště se na další fotky.
Povedly se? Více jich můžete vidět tady

08.09.11

Wonderful life


fotka z kavárny Marks and Spencer,nj, jsem kavárenský povaleč!

03.09.11

Time you enjoyed wasting was not wasted. JL

Fotky z půlky srpna, kdy jsme s Bárb a její sestrou jely okolo fotbalového hřiště kdesi na vesnici a rozhodly se, že se tam vyfotíme. Převlíkaly jsme se u cesty, abychom měly stejná tílka (mám jedno dvakrát, normálka), Tereza nám natupírovala vlasy (u mě to ovšem moc vidět nejde no,:D) a pak jsme tam pobíhaly po hřišti a dělaly blbosti :).

 Woodstock 1969.
 Surfing USA.
 Bárb pilně pózuje zatímco já...

A na závěr vzpomínka na léta na základní škole, kdy jsme museli povinně dělat gymnastiku:D